Σανλί: Επίσημα τέλος ο Τούρκος σέντερ από την Μπαρτσελόνα (vid)

Σανλί: Επίσημα τέλος ο Τούρκος σέντερ από την Μπαρτσελόνα (vid)

Ο Σανλί
Το συμβόλαιο του Σερτάτς Σανλί με την Μπαρτσελόνα ολοκληρώνεται στις 30/6 και οι Καταλανοί ενημέρωσαν επισήμως ότι ο Τούρκος σέντερ θα αποχωρήσει στη συνέχεια από το Palau Blaugrana.

Ο Σερτάτς Σανλί εντάχθηκε στην Μπαρτσελόνα το 2021 ως πρωταθλητής Ευρώπης με την Αναντολού Εφές και έπειτα από μια διετία στη Βαρκελώνη, είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το συμβόλαιο του 31χρονου Τούρκου σέντερ ολοκληρώνεται στις 30/6 και η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να ανανεωθεί. Ο Σανλί πανηγύρισε το Copa del Rey (2022) και το πρωτάθλημα Ισπανίας (2023) υπό τις οδηγίες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ενώ φέρεται να είναι κοντά σε συμφωνία με τη Φενέρμπαχτσε.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 7.8 πόντους, 3.9 ριμπάουντ στην ισπανική λίγκα και 6.2 πόντους, 3.3 ριμπάουντ στην EuroLeague.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.