Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Μόνο οι ανακοινώσεις έμειναν για τον Γκραντ

Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Μόνο οι ανακοινώσεις έμειναν για τον Γκραντ

Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Μόνο οι ανακοινώσεις έμειναν για τον Γκραντ
Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Τζέριαν Γκραντ ο οποίος έχει συμφωνήσει με τους «πράσινους» για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο 31χρονος Αμερικανός γκαρντ ο οποίος διέπρεψε τη χρονιά που ολοκληρώθηκε με τη φανέλα της Τουρκ Τέλεκομ κατακτώντας και το βραβείο του MVP στο Eurocup θα τεθεί στην διάθεση του Εργκίν Αταμάν τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Τούρκος προπονητής είχε ξεχωρίσει τρεις παίκτες από το τουρκικό πρωτάθλημα ωστόσο «κύκλωσε» το όνομα του Τζέριαν Γκραντ προκειμένου να δώσει στον Παναθηναϊκό αυτά ακριβώς που ζητάει και έχοντας συγκεκριμένο ρόλο.

Ο πάλαι ποτέ και παίκτης του Προμηθέα Πάτρας έχει συμφωνήσει με τους «πράσινους» ενόψει της νέας σεζόν και θα αποτελέσει έναν παίκτη ο οποίος θα στελεχώσει την «second unit» του Παναθηναϊκού. Δεν αποκλείεται την Παρασκευή (7/7) και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, να ανακοινωθεί και επίσημα από την «πράσινη» ΚΑΕ. Πλέον το βάρος πέφτει περισσότερο στο «δυάρι» που θα αναλάβει και το μεγαλύτερο μερίδιο στο σκοράρισμα της ομάδας.

Έτσι μετά και την απόκτηση του Ντίνου Μήτογλου, ο Τζέριαν Γκραντ θα αποτελέσει το 6ο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν. Ήδη έχουν αποκτηθεί επίσης οι Βιλντόζα, Λεσόρ, Μωραΐτης και Κώστας Αντετοκούνμπο.

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη όσον αφορά τον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος βρίσκεται στην Αμερική και έχει στα χέρια του μια μεγάλη πρόταση από τη Φενέρμπαχτσε. Στο ραντάρ υπάρχει πάντα ο Μάριο Χεζόνια, ο οποίος ωστόσο εξακολουθεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο ίδιος φέρεται να έχει... αναλάβει το θέμα προσπαθώντας να μείνει ελεύθερος αλλά σίγουρα δεν είναι καθόλου εύκολο να συμβεί. Το σίγουρο είναι ότι εάν και εφόσον ο Κροάτης καταφέρει να βγει από το συμβόλαιό του, στη συνέχεια θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.