Μπαρτσελόνα μεταγραφές: Επίσημη πρόταση στον Γουίλι Ερνανγκόμεθ

Γουίλι Ερνανγκόμεθ
Με κάθε επισημότητα η Μπαρτσελόνα παρουσίασε την πρόταση που έχει κάνει στον Γουίλι Ερνανγκόμεθ, περιμένοντας να δει αν η Ρεάλ Μαδρίτης ματσάρει τα όσα του προσφέρει.

Το σίριαλ του Γουίλι Ερνανγκόμεθ έχει πάρει σάρκα και οστά στην Ισπανία. Ο ίδιος λίγες μέρες πριν εξέφρασε ότι σκοπεύει να γυρίσει στη χώρα του και όπως αντιλαμβάνεται κανείς, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ δε θα μπορούσαν να μην μπουν στο κυνήγι της απόκτησής του.

Οι Μαδριλένοι είναι αυτοί που διατηρούν τα δικαιώματά του και έτσι η Μπαρτσελόνα δημοσιοποίησε την επίσημη πρότασή της, για να δει πλέον ποια θα είναι η συνέχεια. Σύμφωνα με τους κανονισμούς στην Ισπανία, ένας παίκτης που ανήκει στο tanteo, δίνει την ευκαιρία στην ομάδα που διατηρεί τα δικαιώματά του να ματσάρει οποιαδήποτε προσφορά, σε περίπτωση που επιστρέψει από το NBA.

Έτσι η Ρεάλ έχει περιθώριο έως τα μεσάνυχτα της 12ης Ιουλίου, πέντε μέρες μετά την προσφορά της Μπαρτσελόνα, να επικοινωνήσει αν σκοπεύει να κάνει δικό της τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ.Την περασμένη σεζόν σε 38 παιχνίδια με τους Πέλικανς, ο Ισπανός συμπλήρωσε 6.9 πόντους μέσο όρο, μαζί με 4.7 ριμπάουντ και 0.9 ασίστ, ενώ στη EuroLeague μετράει συνολικά 17 συμμετοχές με τη Ρεάλ.

Θυμίζουμε πως από την Ισπανία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα και για τον έτερο Ερνανγκόμεθ. Ο Χουάντσο ενδεχομένως να γίνει και αυτός Καταλανός αν η Μπαρτσελόνα καταφέρει να τον πείσει να αφήσει το NBA και να γίνει ο βασικός φόργουορντ της ομάδας, σε μία περίπτωση που όπως φαίνεται συνδέεται άμεσα με αυτήν του Νίκολα Μίροτιτς.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.