Βαλένθια μεταγραφές: Πρόταση στον Κάιλ Γκάι, έκλεισε τον Νταμιέν Ίνγκλις

Βαλένθια μεταγραφές: Πρόταση στον Κάιλ Γκάι, έκλεισε τον Νταμιέν Ίνγκλις

H 30άρα του Γκάι που σκότωσε τη Ρεάλ
Διπλό μεταγραφικό χτύπημα θέλει να κάνει η Βαλένθια, αφού μετά την απόκτηση του Νταμιέν Ίνγκλις έχει κάνει πρόταση και στον Κάιλ Γκάι.

Ο Κάιλ Γκάι πραγματοποίησε μία φανταστική σεζόν με τη φανέλα της Μπανταλόνα. Ο «φονιάς» των Καταλανών από την περίμετρο έχει ήδη στα πόδια του ομάδες της EuroLeague, με την Βαλένθια να εκφράζει επίσημα το ενδιαφέρον της, κάνοντας πρόταση στην Μπανταλόνα.

Οι Καταλανοί με τον κανονισμό του tanteo, όπως και στην περίπτωση του Γουίλι Ερνανγκόμεθ, έχουν δικαίωμα να ματσάρουν αυτήν την προσφορά ως το βράδυ της Τετάρτης (12/07).

Παρόλα αυτά η Βαλένθια έχει αρκετά ανοιχτά μέτωπα και κινείται ενόψει της επόμενης σεζόν στο μεταγραφικό παζάρι. Οι «πορτοκαλί» απέκτησαν τον Νταμιέν Ίνγκλις για τα επόμενα δύο χρόνια από την Γκραν Κανάρια. Ο Γάλλος φόργουορντ (2.06μ., 28 ετών) έχει περάσει μεταξύ άλλων από τους Μπακς το 2015-16 με 20 συμμετοχές.

Πέρσι με την Γκραν Κανάρια στην Ισπανία μέτρησε 9.6 πόντους, 4.1 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ μέσο όρο σε 33 παιχνίδια στην Ισπανία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.