Ντατόμε: Ανακοίνωσε την απόσυρσή του στα 35 του χρόνια

Ντατόμε: Ανακοίνωσε την απόσυρσή του στα 35 του χρόνια

Ντατόμε: Ανακοίνωσε την απόσυρσή του στα 35 του χρόνια
Ο Λουίτζι Ντατόμε με ένα πανέμορφο βίντεο στα social media λέει «αντίο» στα παρκέ στα 35 του χρόνια!

Ο Λουίτζι Ντατόμε αποχαιρετά τα παρκέ και κρεμά την αγωνιστική του φανέλα στα 35 του χρόνια! Ο πολύπειρος άσσος ανακοίνωσε την απόφασή του μέσω των social media και έχοντας δημιουργήσει ένα πανέμορφο βίντεο από την πορεία της καριέρας του.

«Γεια σε όλους, έχω ένα μήνυμα για εσάς! Δεν είναι εύκολο αυτό που θέλω να πω, οπότε θα είμαι πολύ άμεσος! Αφήνω το μπάσκετ, τελείωσα από το να παίζω στα παρκέ» ήταν τα λόγια τα οποία ξεκίνησε εκείνος να εξηγεί τη μεγάλη απόφαση.

Ο Ντατόμε έγινε μέλος της Σιένα το 2003 όπου και παρέμεινε για μία τετραετία κάνοντας τη διαδρομή προς Σκαφάτι και Βίρτους Ρόμα. Μετά το πέρασμά του τους Πίστονς και τους Σέλτικς επέστρεψε στην Ευρώπη και αγωνίστηκε με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε, ενώ το 2020 «πάτησε» ξανά στην πατρίδα του για την Αρμάνι.

Φέροντας δεκάδες τίτλους και αμέτρητα... χιλιόμετρα, ο 35χρονος Ιταλός θα παρακολουθεί το άθλημά του εκτός των γραμμών μετά και την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.