Μιλουτίνοβ στο Gazzetta: «Θα ταιριάξουμε με τον Φαλ, ο Σλούκας θα "κουβαλά" την απόφασή του»

Μιλουτίνοβ στο Gazzetta: «Θα ταιριάξουμε με τον Φαλ, ο Σλούκας θα "κουβαλά" την απόφασή του»

Μιλουτίνοβ
Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ μίλησε στο Gazzetta για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, τη συνύπαρξή του με τον Μουσταφά Φαλ και την αποχώρηση του Κώστα Σλούκα.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ επιστρέφει στον Ολυμπιακό έπειτα από μια τριετία στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πριν φορέσει τα ερυθρόλευκα για δεύτερη φορά στην καριέρα του, βρέθηκε στη Σύρο ως προσκεκλημένος του Γιώργου Πρίντεζη στο Stixoiman Aegeanball Festival και μίλησε στο Gazzetta για το μεγάλο comeback:

«Είναι η δεύτερη φορά μου στη Σύρο. Κάθε φορά είναι ξεχωριστή. Αυτή τη φορά έχω μπροστά μου την χρονιά με τον Ολυμπιακό. Είμαι έτοιμος, είμαι χαρούμενος, ανυπομονώ να φορέσω ξανά αυτή τη φανέλα. Είναι τεράστια υπόθεση για εμένα. Πάντα είχα στο μυαλό μου να γυρίσω, να παίξω άλλη μια φορά για την ομάδα που αγαπώ. Έχω τεράστια αγάπη για αυτό το κλαμπ, για τους ανθρώπους του, για τον κόσμο του, για όλους εδώ... Αυτή η αγάπη με έκανε να γυρίσω, τα συναισθήματά μου για τον Ολυμπιακό με έφεραν ξανά εδώ».

Ο Σέρβος σέντερ αναφέρθηκε στη συνύπαρξή του με τον Μουσταφά Φαλ στη γραμμή ψηλών του Ολυμπιακού, τονίζοντας: «Είμαστε και οι δυο ψηλοί.... Θα ταιριάξουμε με τον Φαλ... Ελπίζω ότι ο κόουτς Μπαρτζώκας θα βρει τον τρόπο να ταιριάξουμε». Κλείνοντας, μίλησε για την αποχώρηση του Κώστα Σλούκα, ο οποίος θα παίξει την επόμενη τριετία στον Παναθηναϊκό: «Ο Κώστας είναι ώριμος άνθρωπος. Πήρε την απόφασή του, δεν είναι δουλειά μου να σχολιάζω αποφάσεις άλλων ανθρώπων... Θα "κουβαλά" την απόφασή του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.