Μαντάρ στο Gazzetta: «Θα μου λείψει ο Λεσόρ, θα είναι κυρίαρχος στον Παναθηναϊκό»!

Γιαμ Μαντάρ
Ο Ισραηλινός γκαρντ της Παρτίζαν και καλύτερος Νέος Παίκτης της Ευρωλίγκας, Γιαμ Μαντάρ μίλησε στο Gazzetta για τον Ματίας Λεσόρ που άφησε τα ασπρόμαυρα για να φορέσει τα πράσινα του Παναθηναϊκού.

Ο Γιαμ Μαντάρ ήταν μέλος της Παρτίζαν που έφτασε στο σημείο να διεκδήσει την πρόκριση στο Final Four της Ευρωλίγκας και εν τέλει, αναδείχτηκε καλύτερος Νέος Παίκτης της διοργάνωσης υπό της οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, κατακτώντας την Αδριατική Λίγκα.

Ο Ισραηλινός γκαρντ βρέθηκε στην Ερμούπολη ως προσκεκλημένος του Γιώργου Πρίντεζη στο Stixoiman Aegeanball Festival, τονίζοντας στο Gazzetta: «Είναι η πρώτη φορά μου στη Σύρο. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ο Γιώργος Πρίντεζης κάνει πολύ καλή δουλειά στο νησί. Είναι ένα σπουδαίο event. Το απολαμβάνουμε όλοι».

Όσον αφορά τον Ματίας Λεσόρ και την αποχώρησή του από την Παρτίζαν για τον Παναθηναϊκό, είπε: «Θεωρητικά θα παίζαμε μαζί σήμερα! Θα ήμουν με τον Λεσόρ και τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Θα κάναμε μια μικρή Παρτίζαν στη Σύρο! Τελικά αποφάσισαν να μας αλλάξουν. Χάσαμε την ευκαιρία να παίξουμε για άλλη μια χρονιά μαζί.

Θα μου λείψει πολύ! Ζήσαμε ωραίες στιγμές στην Παρτίζαν. Θα μου λείψουν όσα έκανε στο γήπεδο, όσα έδινε, οι στιγμές που πάλευε, θα μου λείψουν πολύ όλα αυτά. Η σχέση μας ξεπερνά το μπάσκετ. Αγαπάμε ο ένας τον άλλον, θα είμαστε αντίπαλοι όμως του εύχομαι μόνο τα καλύτερα. Θα κυριαρχήσει στον Παναθηναϊκό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.