Ολυμπιακός: Κοινή έξοδος για ΜακΚίσικ και Βεζένκοβ στο Λας Βέγκας

ΜακΚίσικ Βεζένκοβ
Οι φιλίες δε χαλάνε μετά τη μετακίνηση του Σάσα Βεζένκοβ στο Σακραμέντο, με τον Βούλγαρο φόργουορντ να βγαίνει παρέα με τον Σακίλ ΜακΚίσικ στο Λας Βέγκας.

Σάσα Βεζένκοβ και Σακίλ ΜακΚίσικ βρέθηκαν ξανά, αυτήν τη φορά όμως μακριά από τα συνηθισμένα μέρη του Φαλήρου. Συγκεκριμένα οι δύο πρώην συμπαίκτες στον Ολυμπιακό, είχαν κοινή έξοδο στο Λας Βέγκας, με τον Βεζένκοβ να βρίσκεται ήδη εκεί για προπονήσεις και για να παρακολουθήσει την ομάδα των Κινγκς στο Summer League.

Οι δυο τους ανέβασαν φωτογραφία στα social media, με τον ΜακΚίσικ να απολαμβάνει τις διακοπές του στην πατρίδα του, προτού επιστρέψει για την ερχόμενη σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Εκεί όπου δε θα είναι ο Σάσα Βεζένκοβ, αλλά ούτε ο Κώστας Σλούκας που μετακόμισε στον Παναθηναϊκό. Μία κίνηση που ο ίδιος ο ΜακΚίσικ καυτηρίασε σε προηγούμενο ποστάρισμά του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.