Σλούκας: Όταν έλεγε ότι «ίσως ο κόσμος του Παναθηναϊκού να με ήθελε στην ομάδα του» (vid)

Σλούκας: Όταν έλεγε ότι «ίσως ο κόσμος του Παναθηναϊκού να με ήθελε στην ομάδα του» (vid)

Κώστας Σλούκας
Ο Κώστας Σλούκας έχει αποθεωθεί και ως παίκτης της Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου αναμένεται πλέον να πατήσει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Κώστας Σλούκας μετακόμισε με επισημότητα στο ΟΑΚΑ και θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού για την επόμενη τριετία, σε μία από τις σημαντικότερες κινήσεις του καλοκαιριού.

Ο 33χρονος γκαρντ είχε μιλήσει στο παρελθόν με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα στην εκπομπή «Γκολ χωρίς σύνορα» του ΣΚΑΙ, ως παίκτης της Φενέρμπαχτσε τότε, ο Σλούκας έδειξε να χαίρεται την εκτίμηση που λάμβανε τότε, στις επισκέψεις του στο ΟΑΚΑ μαζί με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Είναι κάτι περίεργο να πηγαίνω στο ΟΑΚΑ και να με χειροκροτούν. Προφανώς ο κόσμος του Παναθηναϊκού ίσως θα με ήθελε στην ομάδα, δεν ξέρω. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι σέβεται μια πορεία που έχω κάνει και έχω δουλέψει και έχω υποφέρει πολύ. Επίσης καταλαβαίνει πόσο σημαντικό είναι να παίζεις στο 100% και να δίνεις ό,τι μπορείς».

Οι δηλώσεις Σλούκα για τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.