Παναθηναϊκός: Όταν ο Παπαπέτρου επέλεγε... Σλούκα για τους «πράσινους» (vid)

Παναθηναϊκός: Όταν ο Παπαπέτρου επέλεγε... Σλούκα για τους «πράσινους» (vid)

Newsroom
Παπαπέτρου και Λέντζας
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είχε περάσει μερικά βήματα... μπροστά όταν επέλεγε τον Κώστα Σλούκα για τον Παναθηναϊκό σε σχετικό δίλημμα που του είχε τεθεί με παίκτες του Ολυμπιακού απο τον Γιώργο Λέντζα για βίντεο της bwin.

Ο Κώστας Σλούκας θα αποτελεί μέλος του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τρία χρόνια, με τον... θόρυβο της μεταγραφής του να είναι έντονος!

Ο άλλοτε συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό και πρώην αρχηγός των «πράσινων», Ιωάννης Παπαπέτρου, που φαίνεται επίσης να πλησιάζει στην ομάδα δρομολογώντας την επιστροφή του είχε φροντίσει να «ντύσει» νωρίτερα στα πράσινα τον 33χρονο γκαρντ.

Στο πλαίσιο της media day περασμένης σεζόν και σε δίλημμα που του τέθηκε απάντησε πως θα... μετακόμιζε τον Σλούκα στον Παναθηναϊκό.

«Πρέπει να κάνεις μία μεταγραφή από τον Ολυμπιακό, παίρνεις τον Σλούκα ή τον Πρίντεζη;», ήταν η ερώτηση του Γιώργου Λέντζα, με τον Παπαπέτρου να γελά και να απαντά πως «Επειδή με διευκολύνει η συνθήκη που λένε όλοι ότι ο Παναθηναϊκός θέλει play maker, θα έπαιρνα τον Σλούκα».

 

Δείτε τον Παπαπέτρου να επιλέγει τον Σλούκα για τον Παναθηναϊκό στο βίντεο της bwin

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.