Μπάγερν Μονάχου, μεταγραφές: «Πλησιάζει στον Έντουαρντς»

Μπάγερν Μονάχου, μεταγραφές: «Πλησιάζει στον Έντουαρντς»

Ο Κάρσεν Έντουαρντς της Φενέρ τέθηκε νοκ άουτ.
Στον Κάρσεν Έντουαρντς (25 ετών, 1.80) έχει έρθει κοντά η Μπάγερν Μονάχου, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Σε μία σημαντική προσθήκη προχωράει η Μπάγερν του Πάμπλο Λάσο. Ο Κάρσεν Έντουαρντς που αγωνίστηκε στη Φενέρ τη σεζόν που μας πέρασε, αναμένεται να μετακομίσει στη Γερμανία.

Ο Έντουαρντς, όπως μεταφέρει το basketnews, έχει έρθει σε συμφωνία με την Μπάγερν Μονάχου και θα την ενισχύσει με τα επιθετικά του ταλέντα.

Την περασμένη σεζόν δε βρήκε τον ρόλο που θα ήθελε στη Φενέρμπαχτσε, μετρώντας μόλις 8 πόντους και 1.3 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ στα 15 λεπτά που αγωνιζόταν. Φυσικά έκανε αισθητή την παρουσία του στο Game 2 με τον Ολυμπιακό για τα play-offs, όταν και οι Τούρκοι πέτυχαν το break. Τότε ο Έντουαρντς είχε προλάβει να πετύχει 16 πόντους, ερχόμενος ως ο παράγοντας «Χ» από τον πάγκο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.