Μίροτιτς: Ο Ομπράντοβιτς τον κάλεσε για να τον φέρει στην Παρτιζάν

Μίροτιτς: Ο Ομπράντοβιτς τον κάλεσε για να τον φέρει στην Παρτιζάν

Ο Ομπράντοβιτς αναδείχτηκε Προπονητής της Χρονιάς στην ABA Liga
Ο Νίκολα Μίροτιτς παραμένει στο «κάδρο» για την Παρτιζάν και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από τη Σερβία, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επικοινώνησε με τον πολιτογραφημένο Ισπανό φόργουορντ για να τον πείσει να ντυθεί στα ασπρόμαυρα.

Με δεδομένη την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα όταν βρεθεί η χρυσή τομή για τη λύση του συμβολαίου του με τους Καταλανούς, ο Νίκολα Μίροτιτς αποτελεί πλέον το πιο «καυτό» όνομα του καλοκαιριού.

Ο έμπειρος φόργουορντ κλείνει πρόωρα τον κύκλο του στο Palau Blaugrana αφού η Μπαρτσελόνα θέλει να μαζέψει το μπάτζετ της (σ.σ. είχε λαμβάνειν 11 εκατομμύρια ευρώ μεικτά ανά σεζόν) και η περίπτωσή του έχει έλθει στο προσκήνιο για αρκετές ομάδες της EuroLeague.

Η Mundo Deportivo αναφέρει πως ο Μίροτιτς βρίσκεται με το ένα πόδι στην Αρμάνι, για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του ενώ σημερινό δημοσίευμα της Kurir αποκαλύπτει πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επικοινώνησε απευθείας με τον πρώην NBAer πριν από μερικές ημέρες ώστε να τον πείσει να παίξει στην Παρτιζάν.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Μίροτιτς ικανοποιήθηκε με τις πληροφορίες που άκουσε και ζήτησε χρόνο από την Παρτιζάν μέχρι να πάρει την τελική απόφασή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.