Φενέρμπαχτσε: Θέλει τον καλύτερο Νέο Παίκτη της EuroLeague (vid)

Γιαμ Μαντάρ
Ο Γιαμ Μαντάρ της Παρτιζάν έκλεισε της σεζόν στην EuroLeague ως Rising Star για το 2022/23 και η περίπτωσή του ήλθε στο προσκήνιο για τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Γιαμ Μαντάρ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Παρτιζάν για ακόμη έναν χρόνο όμως η περίπτωσή του απασχολεί τη Φενέρμπαχτσε.

Αυτό, τουλάχιστον αναφέρει δημοσίευμα της Mozzart Sport για τον 22χρονο γκαρντ από το Ισραήλ, ο οποίος αναδείχτηκε Rising Star της EuroLeague για το 2022/23 και έγινε ο τρίτος παίκτης της Παρτιζάν που φτάνει σε αυτό το επίτευγμα έπειτα από τους Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς και Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Ο Μαντάρ, λοιπόν φέρεται να απασχολεί τη Φενέρμπαχτσε για την ενίσχυση στη θέση του πόιντ γκαρντ αφού οι Σέρβοι συνδέουν την περίπτωσή του με τον Κώστα Σλούκα που κατέληξε στον Παναθηναϊκό και τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Νικ Καλάθη.

Ο Ισραηλινός γκαρντ μέτρησε φέτος 5.8 πόντους, 1.2 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ σε 38 συμμετοχές στην EuroLeague με την Παρτιζάν. Τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στη Σύρο για το τουρνουά Stixoiman Aegeanball Festival και δήλωσε στο Gazzetta ότι ο Ματίας Λεσόρ θα είναι κυρίαρχος στον Παναθηναϊκό.

@Photo credits: ABA Liga

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.