Παναθηναϊκός: Τέλος ο Μποχωρίδης

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Μποχωρίδης

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Μποχωρίδης
Ο Παναθηναϊκός επισημοποίησε το τέλος της συνεργασίας του με τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος φόρεσε την πράσινη φανέλα σε δυο διαφορετικές περιόδους και πλέον είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης έκλεισε τον κύκλο του στον Παναθηναϊκό, αποχωρώντας από τους «πράσινους» όπου αγωνίστηκε τις περιόδους 2014-17 και 2020-23, έχοντας κατακτήσει δυο πρωταθλήματα Ελλάδας, τέσσερα Κύπελλα και το Super Cup.

Ο 29χρονος γκαρντ δεν ήταν στα πλάνα του Εργκίν Αταμάν για την επόμενη σεζόν και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός επισημοποίησε το τέλος της συνεργασίας με τον Μποχωρίδη, ο οποίος θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

«Λευτέρη, σε ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά σου στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στη ζωή και την καριέρα σου» ήταν το μήνυμα των «πράσινων».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.