Μπαρτσελόνα: Συμφώνησε με τον Ρίκι Ρούμπιο (vid)

Μπαρτσελόνα: Συμφώνησε με τον Ρίκι Ρούμπιο (vid)

Ο Ρίκι Ρούμπιο με την Ισπανία
Η Μπαρτσελόνα φέρεται να ήλθε σε συμφωνία με τον Ρίκι Ρούμπιο, ο οποίος αναμένεται να φορέσει ξανά τη φανέλα των Καταλανών μετά το πέρασμά του από το ΝΒΑ.

Η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να πυροδοτήσει μεταγραφική «βόμβα». Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, οι Καταλανοί ήλθαν σε συμφωνία με τον 32χρονο γκαρντ ώστε να φορέσει εκ νέου τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» έπειτα από τη διετία 2009-11!

Οι «μπλαουγκράνα» προσπαθούν να περιορίσουν το μπάτζετ τους, ολοκληρώνοντας τη συνεργασία τους με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και ψάχνοντας τη χρυσή τομή στη διαδικασία αποδέσμευσης του Νίκολα Μίροτιτς όμως είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν στο κορυφαίο επίπεδο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο Ρούμπιο είναι σε συνεχή επαφή τις τελευταίες εβδομάδες με τον General Manager της Μπαρτσελόνα, Χουάν Κάρλος Ναβάρο σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

O Ισπανός γκαρντ ήταν μέλος της Μπαρτσελόνα που κατέκτησε την EuroLeague το 2010. Την επόμενη χρονιά έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι για να μετρήσει τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ όπου αγωνίστηκε διαδοχικά στους Τίμπεργουλβς (2011-17, 2020-21), στους Τζαζ (2017-19), στους Σανς (2019-20) και στους Καβαλίερς (2021-23).

Σε 698 συμμετοχές στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη είχε 10.8 πόντους, 4.1 ριμπάουντ, 7.4 ασίστ και 1.4 κλεψίματα μ.ό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.