Πονίτκα: Αποκάλυψε την ομάδα που βρίσκεται σε επαφές

Πονίτκα: Αποκάλυψε την ομάδα που βρίσκεται σε επαφές

Newsroom
Ο Πονιτκα υπέγραψε το ντερμπι
Ο Ματέους Πονίτκα έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και μίλησε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον των ομάδων για την απόκτηση του.

Ο Ματέους Πονίτκα, μετά από μία σεζόν συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, είναι πλέον ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αφού ολοκλήρωσε τη θητεία του στο «τριφύλλι».

O Πολωνός περιφερειακός μέτρησε φέτος 8.2 πόντους, 5.2 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ και 0.9 κλεψίματα μ.ό. σε 27 συμμετοχές στην EuroLeague με τον Παναθηναϊκό και η περίπτωσή του ήλθε στο προσκήνιο για τον Ερυθρό Αστέρα.

Μιλώντας στο meridianbetsport.rs, ο Πονίτκα σχολίασε επί του θέματος: «Ναι, είναι αλήθεια. Είμαι σε διαπραγματεύσεις με τον Ερυθρό Αστέρα και μερικές άλλες ομάδες». Εξάλλου, οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου ανακοίνωσαν νωρίτερα τη συμφωνία με τον Μίλος Τεόντοσιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.