Πονίτκα: Ο Πολωνός γίνεται η πρώτη μεταγραφή της Παρτιζάν

Πονίτκα: Ο Πολωνός γίνεται η πρώτη μεταγραφή της Παρτιζάν

Newsroom
Ο Ματέους Πονίτκα του Παναθηναϊκού.
Ο Ματέους Πονίτκα αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρτιζάν μολονότι η περίπτωσή του ήλθε στο προσκήνιο για τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ματέους Πονίτκα είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά από μία σεζόν στον Παναθηναϊκό.

O Πολωνός περιφερειακός μέτρησε φέτος 8.2 πόντους, 5.2 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ και 0.9 κλεψίματα μ.ό. σε 27 συμμετοχές στην EuroLeague ενώ η περίπτωσή του ήλθε στο προσκήνιο για τον Ερυθρό Αστέρα, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος.

Παρ' όλα αυτά, σημερινό δημοσίευμα της MozzartSport αναφέρει ότι ο Πονίτκα αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρτιζάν! Οι «ασπρόμαυροι» του Βελιγραδίου έχασαν τον Γιαμ Μαντάρ που ανακοινώθηκε από τη Φενέρμπαχτσε και πλέον είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Πονίτκα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού αναμένεται να γίνει η πρώτη μεταγραφή της Παρτιζάν για τη σεζόν 2023/24 αφού υπομένουν λεπτομέρειες για να διευθετηθεί θετικά η υπόθεση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.