Παπαπέτρου: Είπε το «αντίο» στην Παρτίζαν με όμορφο μήνυμα

Παπαπέτρου: Είπε το «αντίο» στην Παρτίζαν με όμορφο μήνυμα

Παπαπέτρου
Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα στην Παρτίζαν έστειλε ο Ιωάννης Παπαπέτρου μέσω των social media κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ολοκλήρωσε την παρουσία του στην ομάδα της Παρτίζαν έπειτα από ένα χρόνο κοινής πορείας! Ο Έλληνας άσσος που έχει... προαναγγελθεί η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, θέλησε να ευχαριστήσει τους Σέρβους για όσα του προσέφεραν και πέρασε ένα πολύ όμορφο μήνυμα μέσω του λογαριασμού του.

Ο Παπαπέτρου μίλησε για τους συμπαίκτες του με τους οποίους έμειναν ενωμένοι ακόμη και στις δύσκολες στιγμές της σεζόν, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ως «τον κορυφαίο προπονητή που υπάρχει».

«Παρτίζαν, Grobari, θα είμαι για πάντα ευγνώμων που ήμουν μέλος της οικογένειας της Παρτίζαν. Την περασμένη σεζόν αποτύχαμε και πετύχαμε, αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι παλέψαμε σαν ένας. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και ολόκληρο τον οργανισμό της Παρτίζαν.

Στους συμπαίκτες μου, κάθε μέρα ήταν πολύτιμη και ακόμα και στις δυσκολότερες στιγμές μείναμε μαζί. Σας ευχαριστώ. Οι φιλίες θα παραμείνουν για πάντα.

Στον κορυφαίο προπονητή που υπάρχει, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ευχαριστώ που με επέλεξες και που μου έδωσες την ευκαιρία να είμαι κομμάτι κάτι τόσο σπουδαίου.

Κάθε μέρα ήταν μάθημα μαζί σου και αυτά τα μαθήματα θα με ακολουθούν για το υπόλοιπο της ζωής μου. Δύσκολο να πω αντίο στους ανθρώπους που μου έδωσαν τόση ανιδιοτελή αγάπη. Πάντα θα ακολουθώ και θα υποστηρίζω την Παρτίζαν.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.