Ολυμπιακός: Σε διαπραγματεύσεις με τον Λουκ Σίκμα

Ολυμπιακός: Σε διαπραγματεύσεις με τον Λουκ Σίκμα

Σίκμα
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gazzetta o Αμερικανός φόργουορντ είναι ο εκλεκτός του Γιώργου Μπαρτζώκα και ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Λουκ Σίκμα.

Στον Ολυμπιακό προσπάθησαν αρκετά να κάνουν δικό τους τον Νίκολα Μίροτιτς, ωστόσο ο Μαυροβούνιος φόργουορντ επέλεξε να μην φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Οι Πειραιώτες δεν έχασαν χρόνο και αμέσως μπήκαν στο plan b και φαίνεται πως κατέληξαν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gazzetta ο Λουκ Σίκμα είναι ο παίκτης που θέλει ο Γιώργος Μπαρτζώκας να φέρει στον Ολυμπιακό και να καλύψει τη θέση «4» μαζί με τον Άλεκ Πίτερς. Ο 34άχρονος φόργουορντ είναι free agent αφού ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο που είχε με την Αλμπα Βερολίνου. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και η αλήθεια είναι πως υπάρχει σημείο επαφής. Σε καμία περίπτωση δεν βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, αλλά υπάρχει αισιοδοξία πως θα δεχτεί να υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Ο Σίκμα πέρυσι έπαιζε 22:28 και πρόσφερε 7.6 πόντους (53.9%διπ., 28.6%τριπ.), 5.3 ριμπάουντ και 4.9 ασίστ. Πρόκειται για έναν παίκτη με υψηλό μπασκετικό IQ, με μπόλικη εμπειρία από την Euroleague και ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο παιχνιδιού του Γιώργου Μπαρτζώκα βοηθώντας στην κυκλοφορία της μπάλας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.