Ολυμπιακός: Υπέγραψε ο Λουκ Σίκμα το συμβόλαιο με τους «ερυθρολεύκους»

Ολυμπιακός: Υπέγραψε ο Λουκ Σίκμα το συμβόλαιο με τους «ερυθρολεύκους»

Ο Λουκ Σίκμα χάρισε στην Άλμπα τη νίκη επί της Εφές
Ο Λουκ Σίκμα έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό για 1+1 χρόνια και αναμένεται να ανακοινωθεί από τους «ερυθρολεύκους». Επιβεβαίωση του Gazzetta.

Όπως σας είχε ενημερώσει το Gazzetta, σύμφωνα με τις αποκλειστικές του πληροφορίες, ο Λουκ Σίκμα ήταν ο παίκτης που είχα βάλει στο «στόχαστρό» του ο Γιώργος Μπαρτζώκας για να καλύψει τη θέση «4» στον Ολυμπιακό μαζί με τον Άλεκ Πίτερς.

Οι Πειραιώτες μετά την... άγονη προσπάθεια να κάνουν δικό τους τον Νίκολα Μιροτιτς, στράφηκαν στην επιλογή του 34χρονου Αμερικανού που ολοκληρώνοντας τη συνεργασία του με την Άλμπα Βερολίνου, αναζητούσε το νέο του σταθμό.

Ο Σίκμα δέχθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού και έστειλε το συμβόλαιό του υπογεγραμμένο, με τη συμφωνία να αφορά τη δέσμευση για 1+1 χρόνια. Αυτό που απομένει, ουσιαστικά, για την επισημοποίηση είναι οι ανακοινώσεις. Θυμίζουμε πως την περασμένη σεζόν ο παίκτης πρόσφερε 7.6 πόντους (53.9%διπ., 28.6%τριπ.), 5.3 ριμπάουντ και 4.9 ασίστ στους Γερμανούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.