Νέιπιερ: Για συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα κάνουν λόγο οι Σέρβοι

Νέιπιερ: Για συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα κάνουν λόγο οι Σέρβοι

Νέιπιερ: Για συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα κάνουν λόγο οι Σέρβοι
Ο Σαμπάζ Νέιπιερ βγήκε στη free agency μετά το πέρασμά του από την Αρμάνι Μιλάνο και σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σερβία, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Σαμπάζ Νέιπιερ αποκτήθηκε μεσούσης της σεζόν από την Αρμάνι Μιλάνο ενώ στο προηγούμενο πέρασμά του από την Ευρώπη, δεν εμφανίστηκε σε κανένα παιχνίδι στη EuroLeague με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης λόγω τραυματισμού.

Ο 32χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ είχε κομβικό ρόλο στο μικρό rotation των Ιταλών που ταλαιπωρήθηκαν φέτος από μαζεμένους τραυματισμούς, συμβάλλοντας στην αλλαγή εικόνας της Αρμάνι στο τελευταίο κομμάτι της regular season, φτάνοντας στο σημείο να βρεθεί κοντά στην οκτάδα.

Σύμφωνα, λοιπόν με δημοσίευμα του telegraf.rs, ο Ερυθρός Αστέρας ήλθε σε συμφωνία με τον Νέιπιερ για τα επόμενα δυο χρόνια, αποτελώντας έτσι τη μεγάλη κίνηση των Σέρβων στην περιφερειακή γραμμή, έπειτα από την αποχώρηση του Φακούντο Καμπάτσο.

Ο Νέιπιερ μέτρησε φέτος 15 πόντους και 1.8 ριμπάουντ σε 12 αγώνες στην EuroLeague. Πρόκειται για έναν παίκτη που σούταρε με 46% στο τρίποντο, συμβάλλοντας στο κομμάτι της δημιουργίας με 3.9 ασίστ και αποδεικνύοντας ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στο top επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.