Παναθηναϊκός μεταγραφές: Αποχαιρέτησε και τον Τόμας

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Αποχαιρέτησε και τον Τόμας

Τόμας
Ο Ματ Τόμας δεν θα παραμείνει στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, αφού οι «πράσινοι» έκαναν τη σχετική ενημέρωση μέσω του επίσημου λογαριασμού τους.

Μετά τον Δημήτρη Αγραβάνη που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, σειρά είχε ο Ματ Τόμας προκειμένου να ξεκαθαριστεί το αν θα συνεχίσει ή όχι την κοινή πλεύση με τους «πράσινους».

Η 15η Ιουλίου ήταν η καταληκτική ημερομηνία και για τους δύο παίκτες, με τον Αμερικανό να αναζητά πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η ομάδα, που επέλεξε το opt-out από το συμβόλαιο του παίκτη, με σχετική ανακοίνωση ευχαρίστησε τον Τόμας για την προσφορά του και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Τόμας που δεν αγωνίστηκε στην τελική ευθεία της περασμένης σεζόν στην Basket League εξαιτίας του περιορισμού των ξένων μέτρησε 8.1 πόντους με 2 ριμπάουντ και 0.4 ασίστ σε 10 αγώνες της EuroLeague.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.