Ντατόμε για μεταγραφή Σλούκα: «Είπα στον πατέρα μου ότι δεν θα το έκανα και με αποκάλεσε μ@λ@κ@»

Ντατόμε για μεταγραφή Σλούκα: «Είπα στον πατέρα μου ότι δεν θα το έκανα και με αποκάλεσε μ@λ@κ@»
Ο Τζίτζι Ντοτόμε σε πρόσφατη συνέντευξή του μετά την δήλωση για απόσυρση μίλησε για την απρόσμενη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό, αλλά και την... αντίδραση του πατέρα του.

Με ένα πολύ όμορφο βίντεο που δημιούργησε ο ίδιος για τον λογαριασμό του, ο Λουίτζι Ντατόμε ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση. Ο Ιταλός άσσος θα αφήσει τα παρκέ προκειμένου να ζήσει έξω από το μπάσκετ για λίγο διάστημα.

Σε συνέντευξή του στο basketnews.com εξήγησε την απόφασή του λέγοντας πως είχε δύσκολες στιγμές που του έφερναν τις σκέψεις για αποχώρηση ακόμη και στα χρόνια της Φενέρ, κάτι που έκανε τελικά μετά τη σεζόν 2022/23 με την Αρμάνι.

Μεταξύ άλλων, ο Ντατόμε κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση του άλλοτε συμπαίκτη του, Κώστα Σλούκα, να μετακινηθεί στον Παναθηναϊκό. Η απάντησή του ήταν η εξής: «Εμεινα έκπληκτος. Αλλά μετά μίλησα μαζί του και καταλαβαίνω περισσότερα πράγματα. Αν κάποιος ισχυριστεί ότι ο Κώστας έκανε την κίνηση για οικονομικούς λόγους, μπορεί να είναι αλήθεια. Είπα στον πατέρα μου ότι δεν θα έκανα όπως αυτός μου απάντησε "γιατί είσαι μ@λ@κ@ς"».

Έπειτα, πέρασε στην αντικατάσταση του Σάσα Βεζένκοβ από τον Λουκ Σίκμα και δήλωσε ότι «Είμαι πολύ περίεργος για τον αντίκτυπο του Λουκ Σίκμα για να αντικαταστήσει τον Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό, αλλά και ομάδες που άλλαξαν πολύ όπως η Μπάγερν και η Μπασκόνια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.