Σενγκέλια - Παναθηναϊκός: Στο... τριφύλλι ο Γεωργιανός, αξιώνει buy out η Βίρτους

Σενγκέλια - Παναθηναϊκός: Στο... τριφύλλι ο Γεωργιανός, αξιώνει buy out η Βίρτους
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Τόκο Σενγκέλια, ωστόσο η Βίρτους αξιώνει χρήματα για να τον αφήσει να φύγει.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η απόκτηση του Τορνίκε Σενγκέλια από τον Παναθηναϊκό, με τους πράσινους να θέλουν να προσθέσουν ποιότητα στη frontline τους. Το τριφύλλι περιμένει το «διαζύγιό» του με τη Βίρτους Μπολόνια για να ολοκληρώσει το deal, ωστόσο σύμφωνα με την corriere bologna και τον Ντανιέλε Λαμπάντι, η ιταλική ομάδα ζητά χρήματα για να τον παραχωρήσει.

Ο Γεωργιανός ψηλός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό, αλλά η Βίρτους ζητά buyout μεταξύ 500.000 ευρώ και 1 εκατ. ευρώ. Την υπόθεση του buyout την έχει αναλάβει προσωπικά ο Σενγκέλια για να πετύχει την αποδέσμευση γιατί θέλει να παίξει στον Παναθηναϊκό υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν.

Ο παίκτης έχει πατήσει παρκέ σε 222 ματς στην Euroleague έχοντας κατά μέσο όρο 11.7 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 13.5 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης με 53% στα δίποντα, 36% στα τρίποντα και 70% στις βολές. Φέτος αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια με 49% στα δίποντα, 46% στα τρίποντα και 75% στις βολές. Αποτελεί τον μεγάλο ηγέτη της Εθνικής Γεωργίας σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.