Μίροτιτς: Έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, αλλά πηγαίνει... στα δικαστήρια

Μίροτιτς: Έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, αλλά πηγαίνει... στα δικαστήρια

Μίροτιτς: Έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, αλλά πηγαίνει... στα δικαστήρια
Ο Νίκολα Μίροτιτς και η Μπαρτσελόνα τραβούν χωριστούς δρόμους, ο Μαυροβούνιος άσσος είναι και επισήμως ελεύθερος στην αγορά, ωστόσο οι δύο πλευρές θα πάνε στα δικαστήρια για την αποζημίωση.

Το ταραχώδες «πάρε-δώσε» του Νίκολα Μίροτιτς με την Μπαρτσελόνα έφτασε στο τέλος του. Οι Καταλανοί ενημέρωσαν μέσω της επίσημης σελίδας τους πως ο Μαυροβούνιος είναι ελεύθερος από εδώ και στο εξής λύνοντας το συμβόλαιό του.

Ο Μίροτιτς θα ήταν μέλος της Μπαρτσελόνα μέχρι και το καλοκαίρι του 2025 με βάση τις υπογραφές που είχαν αρχικά... πέσει. Ωστόσο, πλέον, και μετά από ένα μήνα συνεχόμενων συζητήσεων ο 33χρονος είναι έτοιμος να ενταχθεί σε οποιαδήποτε ομάδα θελήσει. Βέβαια, το γεγονός πως οι «μπλαουγκράνα» έθεσαν τον Μίροτιτς στη διάθεση της αγοράς, σημαίνει ότι θα οδηγηθούν στα δικαστήρια προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα της αποζημίωσης, όπως γράφει και η Mundo Deportivo.

Οι τελευταίες πληροφορίες για το μέλλον του Μαυροβούνιου έχουν φέρει σε πρώτο πλάνο την Παρτίζαν, με τους Σέρβους του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να μπαίνουν στο... χορό της διεκδίκησής του. Από εκεί και πέρα, θυμίζουμε ότι τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Ολυμπιακός έδειξαν ενδιαφέρον για την περίπτωση του Μίροτιτς, ενώ έντονες ήταν και οι συζητήσεις για την Αρμάνι Μιλάνο.

«Σήμερα η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε επίσημα στους νομικούς εκπροσώπους του Νίκολα Μίροτιτς την απόφαση να τερματίσει το συμβόλαιο του παίκτη της πρώτης ομάδας μπάσκετ που ίσχυε μέχρι τις 30 Ιουνίου 2025. Το μέτρο εφαρμόζεται για να συμμορφωθεί με το Οικονομικό Σχέδιο Επιβίωσης που έχει θεσπίσει η Μπαρτσελόνα» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των «μπλαουγκράνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.