Μίροτιτς: «Στον αέρα η προφορική συμφωνία με Παρτίζαν λόγω... Ερυθρού Αστέρα, παραμονεύει ο Παναθηναϊκός»

Newsroom
Ο Νίκολα Μίροτιτς στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα.
Η Mundo Deportivo αναφέρθηκε στο «διαζύγιο» του Μίροτιτς με την Μπαρτσελόνα και υπογράμμισε ότι δεν είναι καθόλου σίγουρη η μετακόμισή του στην Παρτίζαν.

Νέα δεδομένα φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «Mundo Deportivo» αναφορικά με το μέλλον του Νίκολα Μίροτιτς.

Όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (20/7) η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε (μονομερώς ωστόσο) το «διαζύγιο» με τον Μαυροβούνιο φόργουορντ, ο οποίος αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρα του. Το εν λόγω δημοσίευμα ανέφερε ότι ο Νίκολα Μίροτιτς είχε προφορική συμφωνία με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και την Παρτίζαν ωστόσο καθόλου βέβαιη δεν πρέπει να θεωρηθεί η μεταγραφή του στη σερβική ομάδα.

Και αυτό διότι, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, υπάρχουν πιέσεις από το περιβάλλον του Ερυθρού Αστέρα να ακυρωθεί η συμφωνία! Συγκεκριμένα από τη Σερβία γίνεται λόγος για απειλές, ακόμα και παρέμβαση του προέδρου της χώρας Αλεξάντερ Βούτσιτς για να μην γίνει η μεταγραφή, ο οποίος είναι φίλαθλος των «ερυθρόλευκων». Το γεγονός αυτό βάζει πολλά ερωτηματικά στην επικείμενη συμφωνία του «Μίρο» με την Παρτίζαν η οποία ενδέχεται να βρεθεί στον αέρα.

Επιπλέον στο δημοσίευμα αναφέρεται και στον Παναθηναϊκό κάνοντας λόγος για ενδιαφέρον και ότι παραμονεύει προκειμένου να μπει στη μάχη για να τον αποκτήσει. Μάλιστα εξηγεί ότι οι «πράσινοι» είναι «οι πρωταγωνιστές του φετινού καλοκαιριού όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις ξοδεύοντας χρήματα για να αποκτήσουν τη χαμένη τους αίγλη». Πάντως δεν υπάρχει καμία απολύτως επαφή των «πρασίνων» με την πλευρά του Μίροτιτς τις τελευταίες δύο εβδομάδες, όταν και οι άνθρωποι της ομάδας ενημερώθηκαν ότι ο παίκτης δεν θέλει να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Τέλος παρέθεσε και τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν προκειμένου να τον αποκτήσουν όπως ο Ολυμπιακός, η Αρμάνι Μιλάνο αλλά και ο Ερυθρός Αστέρας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.