Λαρεντζάκης: Μένει επίσημα στον Ολυμπιακό μέχρι το 2026

Λαρεντζάκης: Μένει επίσημα στον Ολυμπιακό μέχρι το 2026

Μένει επίσημα στον Ολυμπιακό μέχρι το 2026 ο Λαρεντζάκης
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την επέκταση συνεργασίας και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θα συνεχίσει να φοράει τα ερυθρόλευκα μέχρι το 2026.

Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε δύο ποσταρίσματα στα social media του, προτού ανακοινώσει με κάθε επισημότητα ότι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μένει στο λιμάνι.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού φωτογραφήθηκε με τους ιδιοκτήτες της ομάδας Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο, με την ανακοίνωση να διευκρινίζει ότι ο «Λάρι» είχε συμβόλαιο μέχρι τη σεζόν που θα ξεκινήσει σε λίγες εβδομάδες και ανανέωσε για δύο ακόμη χρόνια, μέχρι το 2026.

Λαρεντζάκης μέχρι το 2026

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη έως το 2026.

Ο 30χρονος γκαρντ, ο οποίος φορά τα «ερυθρόλευκα» από το 2020 και δεσμευόταν ήδη με συμβόλαιο για τη σεζόν που έρχεται (2023-24), συναντήθηκε με τους Προέδρους, κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και έδωσαν τα χέρια για επιπλέον δύο χρόνια συνεργασίας.

@Photo credits: Olympiacos BC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.