Μονακό: Παλεύει για τη... βόμβα με Κέμπα Γουόκερ

Μονακό: Παλεύει για τη... βόμβα με Κέμπα Γουόκερ

Μονακό: Παλεύει για τη... βόμβα με Κέμπα Γουόκερ
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από Ισραήλ, η Μονακό τσεκάρει την περίπτωση του Κέμπα Γουόκερ, θέλοντας να ρίξει τη βόμβα της.

Δεν κάθεται ήσυχη στο μεταγραφικό παζάρι η Μονακό, λίγες ώρες μετά την ανανέωση του Ντονάτας Μοτιεγιούνας. Σύμφωνα με το ισραηλινό «one.co.il», οι Μονεγάσκοι τσεκάρουν την περίπτωση του Κέμπα Γουόκερ για μια φοβερή... βόμβα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Η καριέρα του μπορεί να είναι σε πτωτική πορεία, ωστόσο η ποιότητα του δεν αμφισβητείται. Τα τελευταία χρόνια έχει θέματα τραυματισμών, όμως στην καριέρα του στο ΝΒΑ μετρά 19.3 πόντους και 5.3 ασίστ κατά μέσο όρο. Τα καλύτερα του χρόνια τα πέρασε στους Χόρνετς, ενώ καλή ήταν και η πρώτη του σεζόν στους Σέλτικς, το 2019-20, με 20.4 πόντους, 4.8 ασίστ και 3.9 ριμπάουντ ανά ματς. Από εκείνο το σημείο και μετά οι αριθμοί του έπεσαν, ενώ την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, είχε 8 πόντους και 2.1 ασίστ στα 9 ματς που αγωνίστηκε στους Μάβερικς

Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε Χόρνετς, Σέλτικς, Νικς και Μάβερικς, έχοντας πατήσει παρκέ 12 σεζόν στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

H Moνακό έχει κρατήσει την φοβερή τριάδα στα γκαρντ, Μάικ Τζέιμς, Ελι Οκόμπο και Τζόρνταν Λόιντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.