Κώστας Σλούκας: Φόρεσε τα πράσινα του Παναθηναϊκού ο 33χρονος γκαρντ

Κώστας Σλούκας: Φόρεσε τα πράσινα του Παναθηναϊκού ο 33χρονος γκαρντ

Σλουκας
Ο Κώστας Σλούκας προπονείται εδώ και μερικές ημέρες στο ΟΑΚΑ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες του 33χρονου γκαρντ με τα πράσινα!

Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την μεταγραφή της δεκαετίας στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς έκανε δικό του τον Κώστα Σλούκα, τον οποίο και απέκτησε από τον «αιώνιο» αντίπαλο Ολυμπιακό! Όπως είναι λογικό και επόμενο ακόμα δεν έχει... κοπάσει ο ντόρος για αυτήν την σπουδαία κίνηση των «πρασίνων».

Η μετακίνηση του 33χρονου γκαρντ έγινε σημείο αναφοράς σε ολόκληρη την μπασκετική Ευρώπη, ενώ η εμπιστοσύνη που δείχνει το «τριφύλλι» στον Σλούκα αποτυπώνεται επίσης στο γεγονός ότι θα είναι ένας από τους δυο αρχηγούς για τη σεζόν 2023/24.

Ο νέος γκαρντ του «τριφυλλιού» προπονείται εδώ και μερικές ημέρες στο κλειστό του ΟΑΚΑ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε μια «γεύση» του Κώστα Σλούκα με την πράσινη φανέλα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.