Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: Κοντά στον Παναθηναϊκό (vids)

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: Κοντά στον Παναθηναϊκό (vids)

Χουάντσο
Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να πυροδοτήσει μία ακόμα βόμβα καθώς βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ!

Πήρε φόρα και δεν λέει να σταματήσει πουθενά ο Παναθηναϊκός το φετινό καλοκαίρι καθώς ετοιμάζεται να κάνει δικό του και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ!

Παρακολουθούσε ο Παναθηναϊκός τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

Αν και ο Ισπανός φόργουορντ είχε θέσει ως προτεραιότητα την παραμονή στο ΝΒΑ, οι «πράσινοι» παρακολουθούσαν στενά τις εξελίξεις και φρόντισαν να ασκήσουν στενό πρέσινγκ προκειμένου να τον κάνουν δικό τους. Και όσο ο Χουάντσο δεν έβρισκε ομάδα στο ΝΒΑ άλλο τόσο πλησίαζαν περισσότερο από τον Παναθηναϊκό προκειμένου να τον κάνουν δικό τους.

Ακόμα μπορεί να μην είναι κάτι τελειωμένο, αλλά οι δύο πλευρές φέρεται να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία. Πάντως πρόκειται για έναν παίκτη που έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Αταμάν με κύριο χαρακτηριστικό το καλό σουτ έξω από τα 6.75 μέτρα.

Με 339 ματς στο ΝΒΑ και εξαιρετικό Eurobasket

Να σημειωθεί ότι με την επικείμενη απόκτηση του Ερνανγκόμεθ αυτομάτως δεν υφίσταται θέμα Σενγκέλια για τον Παναθηναϊκό, με τον Γεωργιανό φόργουορντ να παραμένει -εκτός απρόοπρου- στην Βίρτους Μπολόνια.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έχει 339 ματς στο ΝΒΑ με 5 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 34% στα τρίποντα. Αντίστοιχα πραγματοποίησε πολύ καλό Eurobasket με την εθνική Ισπανίας μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου, καθώς μέτρησε αντίστοιχα 12.8 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1 ασίστ, σουτάροντας με 76% στα δίποντα, 39% στα τρίποντα και 88% στις βολές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.