Ερνανγκόμεθ: Το πρώτο του... πράσινο ποστ μετά τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό

Ερνανγκόμεθ: Το πρώτο του... πράσινο ποστ μετά τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό

Χουάντσο
Ένα τριφύλλι και μία πράσινη καρδιά ήταν η πρώτη αντίδραση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από τον Παναθηναϊκό.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ είναι παίκτης του Παναθηναϊκού για τα επόμενα δύο χρόνια. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν μία σπουδαία προσθήκη για τη θέση του φόργουορντ με τον Ισπανό να επιστρέφει στην Ευρώπη, έπειτα από τη θητεία του στην Εστουδιάντες, από όπου και ξεκίνησε.

Μάλιστα και ο ίδιος ο Ερνανγκόμεθ δεν έκρυψε τη χαρά του για τον ερχομό του στην Αθήνα. Λίγα λεπτά μετά την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του από τον Παναθηναϊκό, ο 27χρονος Ισπανός... έντυσε το ποστ του στο τουίτερ με... τριφύλλι.

Συγκεκριμένα ένα τριφύλλι και μία πράσινη καρδιά, ήταν η πρώτη του αντίδραση, φέρνοντας ακόμα περισσότερη ευφορία στους φίλους του «τριφυλλιού», που είναι ήδη... εκστασιασμένοι στην είδηση της μεταγραφής του.

Το ποστ του Ερνανγκόμεθ μετά τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.