Ερνανγκόμεθ: Το... επικό photoshop του EuroBasket με τον Αταμάν σε ρόλο Άνταμ Σάντλερ

Ερνανγκόμεθ: Το... επικό photoshop του EuroBasket με τον Αταμάν σε ρόλο Άνταμ Σάντλερ

Χουάντσο
Ο Εργκίν Αταμάν θα συνεργαστεί με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στον Παναθηναϊκό αλλά έδωσε και αρκετή... τροφή για photoshop με αναφορές στο Hustle και τον Άνταμ Σάντλερ.

Διάθεση για... πλάκα είχε ο επίσημος λογαριασμός του EuroBasket. Ο κορυφαίος παίκτης του τελικού για τη διοργάνωση του 2022, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ είναι πλέον κάτοικος Αθήνας. Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη σπουδαία μεταγραφή του Ισπανού φόργουορντ και το μυαλό όλων πήγε στον... Μπο Κρουζ.

Τον ρόλο δηλαδή που είχε ενσαρκώσει ο Ισπανός στο «Hustle», ως συμπρωταγωνιστή του Άνταμ Σάντλερ. Αντί για τον σταρ του χόλιγουντ όμως, ο επίσημος λογαριασμός του EuroBasket έβαλε δίπλα στον Χουάντσο τον Εργκίν Αταμάν.

Ο Τούρκος κόουτς του Παναθηναϊκού θα τον έχει πλέον στη διάθεσή του, ως μία σπουδαία λύση για τις θέσεις των ψηλών. Στη φωτογραφία μάλιστα προστέθηκε και το σήμα των «πρασίνων» στην τσάντα του Μπο Κρουζ.

Ο Αταμάν στον ρόλο του Σάντλερ δίπλα στον Ερνανγκόμεθ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.