Ερυθρός Αστέρας: Έδωσε νέο συμβόλαιο στον Όγκνιεν Κούζμιτς (vid)

Ερυθρός Αστέρας: Έδωσε νέο συμβόλαιο στον Όγκνιεν Κούζμιτς (vid)

.
Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Όγκνιεν Κούζμιτς, δίνοντας διετή επέκταση στον Σέρβο σέντερ που θα φορά τα ερυθρόλευκα ως το 2025.

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς έβαλε τον υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του έδωσε ο Ερυθρός Αστέρας και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου ως το 2025.

Ο 33χρονος σέντερ (2μ.14), ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2015-16 ενώ προηγουμένως πανηγύρισε το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ ως μέλος των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στη Μάλαγα και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε 167 συμμετοχές στην EuroLeague με τον Παναθηναϊκό, τον Ερυθρό Αστέρα και τη Ρεάλ, έχει σημειώσει 5.2 πόντους και 4.4 ριμπάουντ μ.ό. Στο μεταξύ, οι Σέρβοι έχουν ήδη αποκτήσει τους Μίλος Τεόντοσιτς, Σαμπάζ Νέιπιερ, Άνταμ Χάνγκα, Ρόκας Γκιεντράιτις, Μάικ Τόμπι και Τζόελ Μπολομπόι.

@Photo credits: ABA Liga

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.