Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Έρχεται Αθήνα και ανακοινώνεται ο Μπαλτσερόφσκι

Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Έρχεται Αθήνα και ανακοινώνεται ο Μπαλτσερόφσκι

Ο Μπαλτσερόφσκι
Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του, όπως έγινε γνωστό, ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, με τον Πολωνό να φτάνει στην Αθήνα για να περάσει ιατρικά και να ανακοινωθεί από τους «πράσινους».

Μετά τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει ακάθεκτος τον σχεδιασμό του. Ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι θα βρεθεί στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τους «πράσινους».

Μετά την ολική ανατροπή στην υπόθεσή του, ο Εργκίν Αταμάν θέλησε να τον βάλει στο ρόστερ της επόμενης σεζόν και ο Παναθηναϊκός πλήρωσε τελικά τη ρήτρα των 500.000 δολαρίων στην Γκραν Κανάρια.

Έτσι, ο Πολωνός σέντερ μόλις περάσει τις ιατρικές εξετάσεις θα ανακοινωθεί από την πράσινη ΚΑΕ, πιθανότατα την Παρασκευή (28/07). Την περσινή σεζόν στο EuroCup (σε 22 αγώνες) ο Μπαλτσερόφσκι μέτρησε 8.6 πόντους (με 40.9% στο τρίποντο), 3.8 ριμπάουντ, 1 μπλοκ και 1 λάθος ανά 16:59 συμμετοχής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.