Μακάμπι: Συμφωνία με τον Χασιέλ Ριβέρο

Μακάμπι: Συμφωνία με τον Χασιέλ Ριβέρο

Γιώργος Κούβαρης
Μακάμπι: Συμφωνία με τον Χασιέλ Ριβέρο
Ο Χασιέλ Ριβέρο φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Μακάμπι για τα επόμενα 1+1 χρόνια σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο Ισραήλ.

Συγκεκριμένα η «Israel Hayom» έκανε λόγο για συμφωνία του Κουβανού φόργουορντ σέντερ με την «ομάδα του λάου» έναντι 600.000 δολάρια για κάθε χρόνο του συμβολαίου του.

Μεταξύ άλλων εξηγεί το εν λόγω δημοσίευμα ότι υπήρχε διαφορά μεταξύ της Μακάμπι και του Φρανκ Καμίνσκι ο οποίος με τη σειρά του είχε βρεθεί στο ραντάρ των Ισραηλινών ενώ στη λίστα υπήρχε και ο Νόα Βόνλε, ο οποίος με τη σειρά του είχε προταθεί και στον Παναθηναϊκό πριν από αρκετό καιρό.

O Ριβέρο είχε μια αξιοπρόσεκτη παρουσία στη Βαλένθια την τελευταία σεζόν καθώς αγωνίστηκε σε 24 ματς της Euroleague έχοντας κατά μέσο όρο 9.4 πόντους και 3.5 ριμπάουντ, σουτάροντας με 58% στα δίποντα και 71% στις βολές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.