Αρμάνι: Ανακοίνωσε τον Φλακαντόρι που τον ήθελε η Βίρτους

Αρμάνι: Ανακοίνωσε τον Φλακαντόρι που τον ήθελε η Βίρτους

φλακαντόρι
Η περίπτωση του Ντιέγκο Φλακαντόρι ήλθε στο προσκήνιο τις προηγούμενες ημέρες για τη Βίρτους Μπολόνια ωστόσο ο Ιταλός γκαρντ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμάνι Μιλάνο που ανακοίνωσε την απόκτησή του ως το 2025.

Η Αρμάνι Μιλάνο έψαξε στην εγχώρια αγορά για να βρει έναν γηγενή παίκτη για την περιφέρεια, καταλήγοντας στον Ντιέγκο Φλακαντόρι (1996, 1μ.94), ο οποίος έφτιαξε το όνομά του την τελευταία διετία στην Τρέντο και η περίπτωσή του ακούστηκε το προηγούμενο διάστημα για τη Βίρτους.

Ο Φλακαντόρι είχε συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο με την Τρέντο όμως σε αυτό υπήρχε EuroLeague out, επομένως η μετακόμισή του στο Μιλάνο έγινε ανεμπόδιστα.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ιταλός γκαρντ μέτρησε 12.9 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 4.6 ασίστ σε 16 παιχνίδια του EuroCup. Επίσης, έχει και κάποιες παραστάσεις στο επίπεδο της EuroLeague, αφού έπαιξε στην Μπάγερν Μονάχου την περίοδο 2019-21.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.