Ολυμπιακός: Το Sports illustrated στέλνει τον Ναν στους Πειραιώτες (vid)

Ολυμπιακός: Το Sports illustrated στέλνει τον Ναν στους Πειραιώτες (vid)

Νίκος Καρφής
Ναν
Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κέντρικ Ναν σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Sports illustrated.

Το αμερικανικό Μέσο μπλέκει τον Κέντρικ Ναν (1.91, 27 ετών) με τον Ολυμπιακό και μάλιστα τονίζει πως ο παίκτης αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες. Ο Ολυμπιακός του έχει καταθέσει πρόταση για διετές συμβόλαιο από τις αρχές Ιούλη, ωστόσο ο παίκτης τότε ήθελε να εξαντλήσει τις πιθανότητες του να βρει μια ακόμη ευκαιρία στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Ακόμα ωστόσο δεν τα έχει καταφέρει. Mπορεί να παίξει τόσο ως shooting guard, αλλά και ως point guard.

Tη σεζόν που πέρασε, είχε 7.5 πόντους, 1.8 ασίστ και 1.7 ριμπάουντ στους Γουίζαρντς και 6.7 πόντους με 1.4 ριμπάουντ και 0.9 με τη φανέλα των Λέικερς. Κορυφαία του χρονιά, εκεί που έκανε το μεγάλο μπαμ, ήταν στους Χιτ το 2019-20, τότε που είχε 15,3 πόντους, 3.3 ασίστ και 2.7 ριμπάουντ.

Στο Μαϊάμι πέρασε τα καλύτερα του χρόνια, αφού και το 2020-21 συνέχισε δυναμικά με 14.6 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ. Ωστόσο από τη στιγμή που έφυγε από την ομάδα του Σποέλστρα, οι αριθμοί του έπεσαν αισθητά και ψάχνει τον τρόπο να επιστρέψει δριμύτερος.

Έχει την ικανότητα να πλησιάζει γρήγορα το καλάθι με εκρηκτικά πρώτα βήματα. Αριστερόχειρας που μπορεί να απειλήσει από το τρίποντο, τόσο με σουτ μετά από ντρίμπλα όσο και σε catch n' shoot καταστάσεις. Συνολικά έχει παίξει συνολικά 212 ματς στο ΝΒΑ σε regular season και play-offs με 36% στα σουτ τριών πόντων.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.