Μακάμπι Τελ Αβίβ: Οι πιο ακριβοπληρωμένοι Μπάλνγουιν κα Μπράουν

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Οι πιο ακριβοπληρωμένοι Μπάλνγουιν κα Μπράουν

Newsroom
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Σημαντική αύξηση στις αποδοχές τους σημείωσαν οι Ουέιν Μπάλντγουιν και Λορέντζο Μπράουν, αφού αμφότεροι αποτελούν τα πιο υψηλά συμβόλαια στις τάξεις της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η ομάδα του Όντεντ Κάτας θέλει να «χτίσει» το υπόλοιπο ρόστερ, έχοντας ως βασικούς πυλώνες τον πρώην «ερυθρόλευκο» Ουέιντ Μπάλντγουιν και τον νατουραλιζέ Ισπανό, Λορέντζο Μπράουν.

Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, ο Μπάλνγουιν επέκτεινε τον Απρίλιο το συμβόλαιο του με τους Ισραηλινούς μέχρι τη σεζόν 2024-25, ενώ τον Φεβρουάριο την ίδια ενέργεια έκανε και ο Λορέντζο Μπράουν, υπογράφοντας συμφωνία μέχρι το τέλος του 2026.

Πλέον, μαζί με τον Τζος Νίμπο, οι Μπάλντγουιν και Μπράουν, αποτελούν τους «βραχίονες» της ομάδας από το Ισραήλ. Μάλιστα, οι δύο τους θα αμειφθούν με 1.5 εκατ. δολάρια έκαστος, όντας οι πιο ακριβοπληρωμένοι του ρόστερ.

Όσον αφορά τον Τζος Νίμπο, έχει υπογράψει συμβόλαιο αξίας 800.000 δολαρίων, όντας ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Όντεντ Κάτας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.