Ερνανγκόμεθ: «Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα πάντα» (vid)

Ερνανγκόμεθ: «Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα πάντα» (vid)

erna
Ο Χουάνσο Ερνανγκόμεθ έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι είναι ερωτευμένος με την Ελλάδα και ανυπομονεί να αρχίσει η δουλειά. Το Gazzetta ήταν στην άφιξη του Ισπανού.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ εμφανίστηκε καταπράσινος στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ο Ισπανός εμφανίστηκε με μία πράσινη μπλούζα της ομάδας, ο ίδιος φορούσε ένα ζευγάρι πράσινα Nike. Και τριφύλλια στα σκουλαρίκια του. Και η εποχή του Ερνανγκόμεθ ξεκίνησε και επίσημα.

«Είμαι χαρούμενος, είμαι πολύ ενθουσιασμένος γι' αυτό το πρότζεκτ. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα πάντα και θα πρέπει να αρχίσουμε να δουλεύουμε γι' αυτό το σκοπό. Αλλά είμαι χαρούμενος. Βλέπω τους οπαδούς που περιμένουν, θα είναι διασκεδαστικό», είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός.

Για τα πράσινα ρούχα του και τη μοίρα που τον έφερε στην Ελλάδα: «Δεν ξέρω για τη μοίρα και την τύχη. 'Έπαιξα εδώ πέρσι απέναντι στην Ελλάδα και ερωτεύτηκα την πόλη και τους φιλάθλους. 'Οταν παίζει ο Παναθηναϊκός στην έδρα του είναι μία τρελή ατμόσφαιρα, ανυπομονώ να τη νιώσω, ανυπομονώ να παίξω γι' αυτή την ομάδα».

 

Για τον αδερφό του Γουίλι: «Ανυπομονώ για κάθε παιχνίδι. Το να παίξω απέναντι στον αδερφό μου είναι ξεχωριστό, είναι το καλύτερο. Το κάναμε στο ΝΒΑ, στην Εθνική παίζουμε μαζί. Αυτά τα ματς θα έχουν ενδιαφέρον. Διάλεξε το καλύτερο γι' αυτόν, θα δούμε πως θα πάει».

Για το γεγονός ότι είναι ο πρώτος Ισπανός των «πράσινων» μετά τον Φεράν Μαρτίνεθ: «Αισθάνομαι χαρούμενος και υπερήφανος που εκπροσωπώ τη χώρα μου. Υπάρχει μεγάλη χαρά που βρίσκομαι σε αυτό το το ιστορικό κλαμπ, μία από τις καλύτερες ομάδες την τελευταία 20ετία και ήρθα εδώ για να δουλέψω».

«Αισθάνομαι την αγάπη»

Για τις αντιδράσεις του κόσμου: «Δέχτηκα πολλά μηνύματα προτού υπογράψω για να έρθω εδώ. Όταν συμφώνησα μου είπαν συγχαρητήρια. Αισθάνομαι την αγάπη. Αλλά πρέπει να αρχίσουμε τη δουλειά και να κερδίζουμε ματς».

Για τους νέους του συμπαίκτες: «Όλοι έχουν το δικό του όνομα. Πέρσι ο Λεσόρ ήταν ¨θηρίο”, ο Σλούκας είναι θρύλος, με τον Βιλντόζα έχω παίξει αρκετές φορές. Ανυπομονώ να παίξω με όλους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.