Κέμπα - Πάρκερ - ΜάκΛεμορ - Xoυάντσο: Η κορυφαία φετινή μεταγραφή πρώην NBAer στην Ευρώπη! (poll)

Ο Κέμπα
Το Gazzetta ζητά από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν την κορυφαία φετινή μεταγραφή πρώην NBAer στην Ευρώπη.

Μετά από αρκετά χρόνια, βλέπουμε αρκετούς πρώην NBAers να επιλέγουν την Ευρώπη για να συνεχίσουν την καριέρα τους. Είτε στη Euroleague, είτε σε άλλη διοργάνωση. Το ΝΒΑ παίρνει από την Ευρώπη το ταλέντο (Βεζένκοβ, Μίτσιτς), ενώ στον αντίποδα αρκετοί NBAers με σπουδαία καριέρα που όμως βρίσκονται σε πτωτική πορεία (ή δεν έχουν βρει ρόλο στην ομάδα τους), κάνουν το ταξίδι για την ήπειρο μας. Δεν είναι υπερβολή να πούμε, πως λειτουργούμε σαν λίγκα δεύτερης ευκαιρίας, αφού απέχουμε αρκετά ακόμα από τον λαμπερό κόσμο του ΝΒΑ.

Φέτος έγιναν εντυπωσιακές κινήσεις από τις ομάδες και σπουδαία ονόματα με αξιοπρόσεκτη καριέρα στο ΝΒΑ, θα δώσουν άλλη ομορφιά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Η Μονακό πήρε τον σπουδαίο Κέμπα Γουόκερ, τον άλλοτε σταρ των Χόρνετς. Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον MVP του τελικού του Eurobasket, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και πρώην παίκτη πολλών ομάδα στο ΝΒΑ. Ο αδερφός του, Βίλι ανέβασε επίπεδο τη ρακέτα της Μπαρτσελόνα. Στη frontline των Καταλανών προστέθηκε και ο άλλοτε συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς, Τζαμπάρι Πάρκερ.

Μεγάλη κίνηση και από την ΑΕΚ που απέκτησε τον Μπεν ΜάκΛεμορ των 10.5 πόντων μέσο όρο τη σεζόν 2021-22 με τους Μπλέιζερς και μια τιμιότατη παρουσία στο ΝΒΑ. Σημαντικές μεταγραφές και στην Ιταλία, με τον Κόλεϊ-Στάιν να συνεχίζει στη Βαρέζε και τον Λάνγκστον Γκάλογουεϊ στην Ρέτζιο Εμίλια. Η Φενέρμπαχτσε γέμισε την περιφέρεια της με την προσθήκη του Ραούλ Νέτο, ενώ ο Πάτρικ ΜακΚό με τα τρία σερί πρωταθλήματα στο ΝΒΑ με Γουόριορς και Ράπτορς, πήγε στην Οστάνδη. Tέλος ο Τζαλίλ Όκαφορ ανακοινώθηκε από τη Σαραγόσα.

Το Gazzetta βάζει στην... εξίσωση τους αναγνώστες του και τους ζητά να ψηφίσουν την κορυφαία φετινή μεταγραφή πρώην NBAer στην Ευρώπη.

Loading...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.