Μονακό: Έφτασε ο Κέμπα Γουόκερ, στην προετοιμασία ο Μάικ Τζέιμς (vid)

Μονακό: Έφτασε ο Κέμπα Γουόκερ, στην προετοιμασία ο Μάικ Τζέιμς (vid)

Newsroom
.
Ο Κέμπα Γουόκερ αφίχθη στο Μονακό για λογαριασμό των Μονεγάσκων ενώ σε ό,τι αφορά τον Μάικ Τζέιμς, είναι ήδη στο Πριγκιπάτο από το Σάββατο 12/8 και αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά την προετοιμασία.

Η συμφωνία της Μονακό με τον Κέμπα Γουόκερ συνιστά μια από τις μεγαλύτερες κινήσεις του καλοκαιριού στην EuroLeague. Ο Αμερικανός γκαρντ, με μεγάλη θητεία στο ΝΒΑ, υπέγραψε για έναν χρόνο στους Μονεγάσκους και το μεσημέρι της Τετάρτης 16/8 αφίχθη στο Πριγκιπάτο για λογαριασμό της νέας ομάδας του.

Ο Γουόκερ έχει αγωνιστεί στους Σάρλοτ Χόρνετς (είναι ο πρώτος σκόρερ της ιστορίας τους με 12.009 πόντους), Μπόστον Σέλτικς, Νιου Γιορκ Νικς και Ντάλας Μάβερικς, είναι τέσσερις φορές All Star και πρωταθλητής του NCAA το 2011 με το πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ.

Πλέον θα πλαισιώσει τους Μάικ Τζέιμς, Τζόρνταν Λόιντ και Έλι Οκόμπο στο backcourt των Μονεγάσκων που τον καλωσόρισαν στο Πριγκιπάτο. Εκεί βρίσκεται ήδη από το περασμένο Σάββατο ο Μάικ Τζέιμς, δίχως να σημειωθεί κάποια εξέλιξη στην περίπτωσή του. Μάλιστα ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος ανέβασε ένα... ιδιαίτερο story με τον προπονητή του, Σάσα Ομπράντοβιτς, αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά την προετοιμασία στις 18/8.

@Photo credits: AS Monaco Basket

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.