Γουόκερ: «Πού καλύτερα από το Μονακό»;

Γουόκερ: «Πού καλύτερα από το Μονακό»;

Newsroom
Γουόκερ: «Πού καλύτερα από το Μονακό»;
O Κέμπα Γουόκερ βρίσκεται στο Πριγκιπάτο για λογαριασμό της Μονακό, εξηγώντας πως η παρουσία του στην ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς θα αυξήσει τη φήμη της EuroLeague.

Ο άλλοτε NBAer, Κέμπα Γουόκερ, αποφάσισε να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι και να παίξει μπάσκετ στην Ευρώπη για λογαριασμό της Μονακό, υπογράφοντας για έναν χρόνο στους Μονεγάσκους που τον υποδέχτηκαν στο Πριγκιπάτο.

Ο Γουόκερ, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στους Χόρνετς, στους Σέλτικς, στους Νικς και τους Μάβερικς, έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της Μονακό.

«Είναι ένα μεγάλο βήμα, κάτι διαφορετικό και ανυπομονώ για την ευκαιρία. Πού καλύτερα από το Μονακό; Θα έχει πλάκα κάποιες στιγμές. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να προσαρμοστώ. Ανυπομονώ να βρεθώ σε ένα διαφορετικό περιβάλλον, να μάθω τους συμπαίκτες μου, να γνωρίσω νέους ανθρώπους, το προπονητικό επιτελείο, τα πάντα. Το μπάσκετ είναι μπάσκετ. Γι' αυτό είμαι εδώ. Ήρθα να παίξω μπάσκετ. Ήρθα για να προσπαθήσω να κερδίσω παιχνίδια όσο περισσότερο μπορούμε. Ελπίζω ότι μπορώ να βοηθήσω να αυξήσω τη φήμη της EuroLeague, και να βοηθήσω την ομάδα μου. Ελπίζω να τα καταφέρω» ανέφερε χαρακτηριστικά.

@Photo credits: AS Monaco Basket

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.