Μονακό: Εργομετρικά με... στιλ για τον Κέμπα Γουόκερ (vid)

Μονακό: Εργομετρικά με... στιλ για τον Κέμπα Γουόκερ (vid)

Δημήτρης Οικονόμου
.
Στο Μόντε Κάρλο ο Κέμπα Γουόκερ ήρθε για να μαγνητίσει τα βλέμματα, με τη Μονακό να ανεβάζει βίντεο του Αμερικανού που πέρασε τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στην έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας.

Στο NBA το... ντύσιμο του εκάστοτε σταρ έχει τη δική του σημασία πριν τις αναμετρήσεις. Ο Κέμπα Γουόκερ έφτασε χθες στην προετοιμασία της Μονακό, κουβαλώντας μαζί του αυτόν τον... αέρα από τις ΗΠΑ.

Οι Μονεγάσκοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους, με τον Μάικ Τζέιμς παρόντα και τον Ολυμπιακό να παρακολουθεί από απόσταση την κατάσταση, όπως διαβάσατε στο Gazzetta. Ωστόσο τα φώτα πέφτουν στον Γουόκερ, που αποτελεί μία από τις σπουδαιότερες προσθήκες από πλευράς ονόματος για το φετινό καλοκαίρι της EuroLeague.

Ο τέσσερις φορές All Star του NBA, πέρασε τα ιατρικά τεστ της Μονακό, στην έναρξη της προετοιμασίας αλλά δεν άφησε το στιλ του. Με ένα... εκκεντρικό ντύσιμο έκανε ποδαρικό στη σεζόν, μαγνητίζοντας πάνω του τα βλέμματα.

Η εμφάνιση του Γουόκερ στην προετοιμασία της Μονακό

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.