Τέρενς Ρος για Παρτίζαν: «Ποιος ξέρει;» (vid)

Τέρενς Ρος για Παρτίζαν: «Ποιος ξέρει;» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Τέρενς Ρος
Ένα ακόμη «μπαμ» στην Euroleague θέλει να κάνει η Παρτίζαν καθώς ο Τέρενς Ρος επιβεβαίωσε ότι έχει δεχθεί πρόταση των Σέρβων!

Όπως φαίνεται έχει ανοίξει για τα καλά η όρεξη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Μπορεί να έχασε τρία σημαντικά κομμάτια (Λεσόρ, Έξουμ, Μαντάρ) από την εξαιρετική πορεία την αγωνιστική χρονιά που ολοκληρώθηκε ωστόσο δεν... κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια.

Λίγες ημέρες μετά την απόκτηση των Πι Τζέι Ντοζίερ και Φρανκ Καμίνσκι, η Παρτίζαν συνεχίζει να απλώνει δίχτυα στο ΝΒΑ έχοντας κάνει πρόταση στον έμπειρο γκαρντ, Τέρενς Ρος! Μάλιστα ο ίδιος ο Αμερικανός επιβεβαίωσε την πρόταση των Σέρβων κατά τη διάρκεια live twitch όπου είπε χαρακτηριστικά: «Μου έκαναν πρόταση και είπα, α! Ποτέ δεν ξέρεις» αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

Ο 32χρονος Τέρενς Ρος που έχει κερδίσει και τον διαγωνισμό καρφωμάτων το 2013, διαθέτει πλούσια εμπειρία στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη. Συγκεκριμένα μετράει 733 ματς με τις φανέλες των Ράπτορς, Μάτζικ και Σανς, έχοντας κατά μέσο 11 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.