ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Ανοίγει τις πόρτες του ΟΑΚΑ για τον κόσμο πριν από τη ρεβάνς με την Μπράγκα

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Ανοίγει τις πόρτες του ΟΑΚΑ για τον κόσμο πριν από τη ρεβάνς με την Μπράγκα

Γιώργος Κούβαρης
Το ΟΑΚΑ προς sold out
Η επίσημη πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού θα διεξαχθεί την Τρίτη 29/8 και η «πράσινη» ΚΑΕ θα ανοίξει τις πόρτες του ΟΑΚΑ για τον κόσμο στις 19:30, ήτοι δυόμιση ώρες πριν από τη σέντρα της ρεβάνς με την Μπράγκα.

Ο Παναθηναϊκός δημιούργησε υψηλές προσδοκίες ενόψει της σεζόν 2023/24 με τις μεταγραφικές κινήσεις που ολοκλήρωσε το καλοκαίρι αφού παίκτες όπως ο Κώστας Σλούκας, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο Ματίας Λεσόρ και ο Λούκα Βιλντόζα θα αγωνίζονται πλέον υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν.

Η επίσημη πρώτη προπόνηση των «πράσινων» είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Τρίτη 29/8 και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα ανοίξει τις πόρτες του ΟΑΚΑ για τον κόσμο στις 19:30 ενώ ακολουθεί ο αγώνας της ποδοσφαιρικής ομάδας του «τριφυλλιού» με την Μπράγκα στις 22:00, στη ρεβάνς του 2-1 στην Πορτογαλία για τα play-offs του Champions League.

Από την πρώτη προπόνηση θα απουσιάσουν οι διεθνείς Ντίνος Μήτογλου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Δημήτρης Μωραΐτης, Ματίας Λεσόρ και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ λόγω των υποχρεώσεών τους στο Mundobasket 2023 ενώ με αυτή την κίνηση θα διευκολυνθούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού που θέλουν να στηρίξουν την ποδοσφαιρική ομάδα και παράλληλα, να δώσουν ώθηση στην ομάδα μπάσκετ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.