Μπαλτσερόφσκι, Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Πολωνός σέντερ (pics)

Μπαλτσερόφσκι, Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Πολωνός σέντερ (pics)

Γιώργος Κούβαρης
Μπαλτσερόφσκι
Μετά τον Εργκίν Αταμάν σειρά πήρε ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι να συνεχίσει τον χορό των «πράσινων» αφίξεων ενόψει της νέας χρονιάς.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε το βράδυ της Παρασκευής (25/8) την... αρχή ενώ μερικές ώρες αργότερα ακολούθησε ο Πολωνός σέντερ.

Με καθυστέρηση (περίπου) δύο ωρών έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο μετά τα μεσάνυχτα και ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, ο οποίος συνέχισε τον χορό των αφίξεων του Παναθηναϊκού ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο 22χρονος μπασκετμπολίστας θα τεθεί άμεσα στην διάθεση του Αταμάν καθώς ο τραυματισμός που είχε υποστεί στο τελευταίο ματς για το προ-προολυμπιακό τουρνουά δεν ήταν κάτι το σοβαρό. Να σημειωθεί ότι την Κυριακή το μεσημέρι (27/8) θα ακολουθήσουν οι Λούκα Βιλντόζα και Τζέριαν Γκραντ ενώ την ίδια ημέρα αναμένεται να επιστρέψει από τις Φιλιππίνες και ο τραυματίας Ντίνος Μήτογλου.

Τελος το πρωί της Δευτέρας (28/8) θα βρεθεί στην Αθήνα και ο Κάιλ Γκάι, ενώ οι μοναδικοί απόντες θα είναι οι διεθνείς Ερνανγκόμεθ, Λεσόρ, Παπαπέτρου και Μωραΐτης οι οποίοι παίρνουν μέρος στο Μουντομπάσκετ.

@Photo credits: Βαγγέλης Στόλης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.