Βιλντόζα: «Ελπίζω να το απολαύσουν οι φίλαθλοι φέτος» (vid)

Βιλντόζα: «Ελπίζω να το απολαύσουν οι φίλαθλοι φέτος» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Βιλντόζα
Ο Λούκα Βιλντόζα δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για την έναρξη της προετοιμασίας ενώ είχε και ένα μήνυμα να στείλει στους φίλους του Παναθηναϊκού.

Ο Αργεντινός γκαρντ βρίσκεται από την Κυριακή το απόγευμα (27/8) στην Αθήνα και από τις πρώτες του δηλώσεις φάνηκε να... μετράει αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας.

Μάλιστα στάθηκε στον κόσμο λέγοντας μεταξύ άλλων τα όσα θα πρέπει να περιμένουν από εκείνον κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λούκα Βιλντόζα

Πώς αισθάνεσαι που είσαι στην Αθήνα για την έναρξη της σεζόν ως παίκτης του Παναθηναϊκού; «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Περίμενα αυτήν την στιγμή πολύ καιρό. Είμαι έτοιμος να επιστρέψω στη δουλειά, να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και να δούμε τι μας επιφυλάσσει η νέα σεζόν».

Τι πρέπει να περιμένουμε από τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν; «Είμαστε πολλοί νέοι παίκτες στο ρόστερ οπότε πρέπει να δουλέψουμε ως ομάδα και να βρούμε χημεία. Θα είναι δύσκολο αλλά είμαστε καλές μονάδες. Οπότε πιστεύω ότι μπορούμε να το φτιάξουμε. Όπως είπα και πριν είμαι πολύ ενθουσιασμένος».

Τι περιμένεις εσύ από τους φίλους του Παναθηναϊκού και τι πρέπει να περιμένουν εκείνοι από εσένα; «Ξέρω ότι θα δίνουν το 100% σε κάθε αγώνα οπότε μπορώ να τους προσφέρω αυτό. Δεν μπορώ να δεσμευτώ ότι θα παίζω καλά σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αλλά θα δίνω σίγουρα το 100% σε όλα και θα προπονούμαι σκληρά. Θα δίνω τα πάντα για να γίνομαι καλύτερος και να βελτιώνομαι σε κάθε φάση της σεζόν. Ελπίζω να το απολαύσουν».

@Photo credits: Βαγγέλης Στόλης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.