Ο Κάιλ Γκάι στην Αθήνα: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο ΟΑΚΑ, μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Ο Κάιλ Γκάι στην Αθήνα: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο ΟΑΚΑ, μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Ο Κάιλ Γκάι έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.
Ο Κάιλ Γκάι είναι το πιο πρόσφατο απόκτημα του Παναθηναϊκού που φτάνει στην Αθήνα, για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των «πράσινων».

Ο Κάιλ Γκάι έφτασε στην Αθήνα το πρωί της Δευτέρας (28/8), προκειμένου να ακολουθήσει τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν στην έναρξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού.

Ήδη στην Αθήνα, πέρα από τον Τούρκο προπονητή, βρίσκονται και άλλα νέα αποκτήματα της ομάδας, όπως ο Άλεξ Μπαλτσερόφσκι, ο Τζέριαν Γκραντ, ο Λούκα Βιλντόζα

«Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο ΟΑΚΑ, μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού», δήλωσε ο Γκάι μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού θα ξεκινήσει δίχως την παρουσία των διεθνών του στο Mundobasket 2023 (Λεσόρ, Παπαπέτρου, Μωραίτης, Έρνανγκόμεθ), ενώ ο τραυματίας Ντίνος Μήτογλου θα μείνει εκτός προπονήσεων για μερικές εβδομάδες.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.