EuroLeague: Η προπόνηση της Αρμάνι με Μίροτιτς και Μουράτο

EuroLeague: Η προπόνηση της Αρμάνι με Μίροτιτς και Μουράτο

mouratos_mirotic
Η Αρμάνι άρχισε την προετοιμασία για τη σεζόν 2023/24 με τον Βασίλη Μουράτο να συμμετέχει στις προπονήσεις των πρωταθλητών Ιταλίας.

Ο Βασίλης Μουράτος παραμένει χωρίς ομάδα μετά το περσινό πέρασμά του από τον Προμηθέα Πατρών και αυτή την περίοδο συμμετέχει στην προετοιμασία της Αρμάνι Μιλάνο, βοηθώντας στις προπονήσεις των πρωταθλητών Ιταλίας.

Η Αρμάνι Μιλάνο πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση για τη σεζόν 2023/24 και σε αυτή συμμετείχαν οι νεοαποκτηθέντες Νίκολα Μίροτιτς, Άλεξ Πόιθρες, Ισμαέλ Καμαγκατέ, Ντιέγκο Φλακαντόρι και Γκουλιέλμο Καρούσο.

Με δεδομένες, λοιπόν, τις απουσίες των διεθνών που έχουν υποχρεώσεις στο Mundobasket 2023, «επιστρατεύτηκαν» πολλοί νεαροί αθλητές της Αρμάνι και ο Βασίλης Μουράτος που έχει την ευκαιρία να δουλέψει υπό τις οδηγίες του Έτορε Μεσίνα με πολλούς παίκτες top επιπέδου.

milano

@Photo credits: Olimpia Milano

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.