Παναθηναϊκός: Οι καλύτερες στιγμές από το πρώτο φιλικό των «πρασίνων» (vid)

Παναθηναϊκός: Οι καλύτερες στιγμές από το πρώτο φιλικό των «πρασίνων» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Μπαλτσερόφσκι
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της ΚΡΚΑ Νόβο Μέστο στο πρώτο φιλικό επί σλοβενικού εδάφους και η «πράσινη» ΚΑΕ έκανε τη... σύνοψη με τις καλύτερες στιγμές του αγώνα σ' ένα βίντεο.

Φυσικά όλα τα βλέμματα ήταν περισσότερο στραμμένα πάνω στα νέα αποκτήματα της ομάδας κατά τη διάρκεια του πρώτου φιλικού αγώνα του Παναθηναϊκού στην Σλοβενία.

Οι «πράσινοι» νίκησαν την ΚΡΚΑ Νόβο Μέστο με 91-80 με τον Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι να ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 21 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο σταμάτησε στους 12 με 6/6 σουτ, ενώ ο Βιλντόζα είχε 13 πόντους με 7 ασίστ ενώ «διψήφιοι» ήταν επίσης οι Γκραντ (12π.) και Μαντζούκας (11π.)

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει την Πέμπτη (7/9) το δεύτερο φιλικό στη Σλοβενία αντιμετωπίζοντας την Τσεντεβίτα/Ολίμπια πριν από την επιστροφή στην Αθήνα (8/9).

Οι καλύτερες στιγμές από το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.